Yaya Touré ambitieus: "Het doel is Champions League-winst"

14 mei 2014, 11:56

Manchester City kroonde zich afgelopen weekend tot kampioen van de Premier League door op de slotdag met 2-0 van West Ham United te winnen. Yaya Touré is blij met de titel, maar baalt van de uitschakeling in de Champions League. Komend seizoen hoopt de middenvelder met zijn ploeg wel hoge ogen te gooien in het miljoenenbal.

"Voor mij is het winnen van de Champions League het volgende doel", zegt Touré op de website van Sky Sports. "We willen daarin revanche nemen, maar zullen het in stapjes moeten doen." De middenvelder had afgelopen seizoen met twintig competitiedoelpunten een groot aandeel in de landstitel. "Het was een onvoorstelbaar seizoen. Liverpool streed heel goed mee, net als Chelsea. We hebben nooit opgegeven en zijn in onszelf blijven geloven."

The Citizens leken de titel aan Liverpool te moeten laten, terwijl ook Chelsea lang meedeed om het kampioenschap. "Het was een strijd tussen drie clubs en het is geweldig dat wij het zijn geworden", aldus de middenvelder, die in de voorselectie van Ivoorkust voor het WK zit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen