Teleurstellend Engeland wint ook niet van Honduras

8 juni 2014, 09:05

Het WK in Brazilië staat voor de deur, maar Engeland lijkt nog niet in de beste vorm te steken. Vannacht speelde de ploeg van bondscoach Roy Hodgson met 0-0 gelijk tegen Honduras. De oefeninterland die in Florida werd afgewerkt, lag enige tijd stil door pittige onweersbuien.

Na ruim twintig minuten besloot scheidsrechter Ricardo Salazar het duel stil te leggen. Door de stevige onweersbuien die voorspeld waren, leek het de arbiter verstandig dat de spelers naar binnen gingen. Na de ongeveer veertig minuten durende onderbreking wist zowel Engeland als Honduras, net als de Engelsen WK-ganger, het net niet te vinden. Overigens zou Honduras het duel niet met elf man eindigen. Brayan Beckeles werd in de 66ste minuut na zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Voor de Engelsen was de remise een teleurstellend resultaat. Afgelopen week wist de ploeg ook al niet te winnen van Ecuador (2-2) en dus lijkt de topvorm van de Engelse equipe nog ver weg te zijn. Op het WK neemt de equipe van Hodgson het in de poule op tegen Italië, Uruguay en Costa Rica. Honduras kruist de degens met Ecuador, Zwitserland en Frankrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen