Ziyech: "Thuis moeten we het dan maar afmaken"

21 augustus 2014, 22:23

Hij is pas een dag of drie officieel speler van FC Twente, maar Hakim Ziyech stond donderdag al in de basis in de Europa League-wedstrijd tegen FK Karabagh. Met de van sc Heerenveen overgekomen middenvelder in de ploeg speelden de Tukkers met 0-0 gelijk in Azerbeidzjan. Een prima resultaat, vindt hij.

"Een goed resultaat in een uitwedstrijd, ik denk dat we het thuis dan maar af moeten maken", zegt Ziyech op de site van FC Twente over het gelijkspel. "Het was een fanatiek publiek hier en dat is leuk voor de sfeer. Volgende week staan de supporters achter ons en gaan we er vol tegenaan."

Ook teamgenoot Robbert Schilder is niet ontevreden. "Het was een zware wedstrijd. Een echt Europees duel met een mooie sfeer tegen een goede tegenstander. We hebben ons staande gehouden en geen goal weggegeven. Deze wedstrijd moeten we gebruiken om het volgende week beter te doen. Dan spelen we voor onze eigen supporters op een goed veld en dat zal zeker wat schelen. De omstandigheden waren zwaar vanavond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen