Droomdebuut De Guzman; Internazionale doelpuntloos

1 september 2014, 00:07

Jonathan de Guzman kan nu al niet meer stuk bij Napoli. De Nederlander bezorgde zijn nieuwe werkgever in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen de drie punten bij Genoa, door ver in blessuretijd het winnende doelpunt te maken: 2-1.

De Guzman begon net als Dries Mertens op de bank bij Napoli. Zittend zagen zij hun ploeg al na drie minuten op voorsprong via José Callejón, die de bal raak volleerde op aangeven van Gonzalo Higuaín. Mauricio Pinilla zorgde voor het gelijke spel bij rust door tussen twee verdedigers raak te koppen. De wedstrijd leek vervolgens op weg naar een puntendeling, maar de ingevallen De Guzman bracht in extremis de verlossing voor Napoli.

Internazionale liet al in de eerste ronde van de Serie A punten liggen. Het mocht zelfs van geluk spreken dat er op bezoek bij Torino niet werd verloren. Een strafschop van Marcelo Larrondo werd immers gekeerd door doelman Samir Handanovic. Nemanja Vidic haalde bij de bezoekers niet het einde van de wedstrijd. De Serviër zag in blessuretijd zijn tweede gele, en dus rode kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen