Brandts beseft: "Van de tien keer, winnen zij er negen"

31 oktober 2014, 16:53

FC Dordrecht staat voor een loodzware opgave. Het gaat komende zaterdag in de ArenA op visite bij Ajax. Ernie Brandts, die aan zijn laatste uitwedstrijd tegen de regerend landskampioen (0-3 winst met NAC Breda) goede herinneringen heeft, weet dat het een lastige klus wordt om met een resultaat aan de haal te gaan in Amsterdam.

"Gezien de kwaliteitsverschillen tussen Ajax en Vitesse is het niet logisch uit te gaan van een overwinning, maar dat neemt niet weg dat we het wel gaan proberen", stelt Brandts op de website van zijn werkgever. "Misschien heeft Ajax een mindere dag en wij een topdag, dan kunnen we maar zo een punt pakken", hoopt de keuzeheer van de Dordtenaren.

Dordrecht wil voortborduren op de afgelopen twee wedstrijden. "We hebben ons ook niet anders voorbereid dan gebruikelijk, omdat we toevallig tegen de landskampioen spelen. Normaal gesproken is het verschil kwalitatief te groot. Van de tien keer, winnen zij er negen. Laat het morgen die ene keer voor ons zijn. Wij gaan georganiseerd spelen en zullen effectief moeten opspringen met de kansen die we gaan krijgen. En dat we kansen gaan krijgen, daar twijfel ik niet aan. Negentig minuten tegenhouden gaat ook niet werken. We gaan spelen voor onze kans. "

Brandts kan nog niet beschikken over Robin Gosens, Adnan Alisic en Giovanni Korte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen