De Treffers geniet in beker: "Het is opgenomen op tv"

31 oktober 2014, 08:07
De Treffers geniet in beker:

De Treffers ging donderdag onderuit in de derde ronde van de KNVB Beker, maar dat kon de pret voor de amateurs uit Groesbeek niet drukken. De amateurs genoten met volle teugen van de bekerwedstrijd tegen NEC, de koploper van de Jupiler League. De ongelijke strijd eindigde in 1-3 voor de Nijmegenaren.

"Dit soort wedstrijden speel je niet vaak", zegt De Treffers-speler Wessel van der Horst bij Omroep Gelderland over het bekerduel. "Mooie ambiance, veel bekenden. En het is opgenomen op tv. Je blijft het dus altijd zien."

Over het optreden van zijn team tegen NEC is Van der Horst, die het enige doelpunt van De Treffers voor zijn rekening nam, goed te spreken. "We staan hier met opgeheven hoofd. Het is jammer dat we uitgeschakeld zijn, maar we speelden vandaag als team. Compact en goed. Voor rust hebben we niks weggeven."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen