Huntelaar sombert ondanks goal: "Hadden moeten winnen"

1 oktober 2014, 11:13

Klaas-Jan Huntelaar was dinsdagavond namens Schalke 04 trefzeker in de groepsfase van de Champions League. De Nederlandse spits hield echter een gefrustreerd gevoel over aan de wedstrijd van de club uit Gelsenkirchen, aangezien er in de eigen Veltins-Arena niet gewonnen werd van het Sloveense NK Maribor: 1-1.

"We startten prima en wisten dat we de betere ploeg waren, maar we lieten het na om twee of drie doelpunten te maken. Dat had wel gemoeten", concludeerde Huntelaar na afloop van de puntendeling tegen de Slovenen. "Helaas lukte dat ons niet. Daarna verloren we de concentratie en kregen we een knullig doelpunt tegen. Dat maakte het twee keer zo lastig, aangezien zij toen met elf man achter de bal konden spelen", stelt de Nederlandse spits.

Huntelaar weet waar het aan schortte bij Schalke: "We konden aanvallend gezien geen vuist maken. Nu zitten we nog steeds in dezelfde situatie in onze groep. We gaan ons goed voorbereiden op de volgende wedstrijd, die moeten we winnen. Om eerlijk te zijn had dat vandaag al moeten gebeuren", bromt de spits.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen