Robben als bekerheld in 'Walk of Fame' Olympiastadion

28 oktober 2014, 13:49

De voetafdrukken van Arjen Robben worden vereeuwigd in het Olympiastadion van Berlijn. De aanvaller van Bayern München is verkozen tot 'bekerheld' van het seizoen 2013/2014 en krijgt om die reden een plekje in de Walk of Fame van het stadion, waar ieder jaar de finale van de DFB Pokal gehouden wordt.

Robben werd met grote meerderheid verkozen tot grootste held van het afgelopen bekertoernooi, de Groninger kreeg zestig procent van de stemmen. Hij is de eerste, nog actieve speler die een plekje krijgt in de nieuwe Walk of Fame. "Een grote eer", reageert Robben op de website van zijn club. "Het is mooi dat er, als ik ooit gestopt ben, nog herinneringen aan mij zijn." Hij bewaart goede herinneringen aan de afgelopen bekerfinale. "Dat zijn de meest mooie wedstrijden om te spelen, in die sfeer. Om dan te winnen, is het mooiste wat er is."

Robben won de DFB Pokal al drie keer sinds hij in 2009 naar Bayern München kwam. In achttien bekerduels was hij goed voor veertien doelpunten en tien assists. Vorig seizoen maakte hij in de finale tegen Borussia Dortmund in verlenging het eerste doelpunt van de wedstrijd, Bayern won het duel uiteindelijk met 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen