Schöne: "Weet niet of het mijn laatste jaar bij Ajax is"

26 oktober 2014, 09:28

Lasse Schöne werd in 2012 overgenomen van NEC. Hij wist de verwachtingen te overtreffen in de Amsterdam ArenA en geldt als een van de smaakmakers in de ploeg van coach Frank de Boer. De 28-jarige Deen kampt met een aflopend contract bij de regerend landskampioen en hoewel Ajax zijn verbintenis graag wil verlengen, wil hij nog niet te veel loslaten over zijn toekomstplannen.

Voor de camera's van FOX Sports werd er aan Schöne gevraagd of hij aan zijn laatste Ajax-jaar bezig is. "Dat weet ik niet", sprak de Deens international, wiens management reeds met de Amsterdamse clubleiding om tafel ging. "We hebben een prima gesprek achter de rug. Ik was er zelf niet bij, maar mijn zaakwaarnemer zei dat het een heel goed gesprek was. Ik neem rustig de tijd en zet alle dingen op een rijtje", aldus de oud-NEC'er.

Schöne speelt al lang in Nederland en als hij nog een buitenlands avontuur wil aangaan, dan moet hij daar niet te lang meer op wachten. "Ik ben niet de jongste meer. Ik heb altijd gezegd: als er iets heel interessants voorbij komt, dan wil ik daar graag naar kijken. Maar ik ga niet zomaar weg. Ik ga niet onderin een grote competitie spelen, dat doe ik niet. Ik wil ergens voor spelen en daar houd ik rekening mee. Ik zie het wel", besluit Schöne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen