Alflen houdt rekening met vechtvoetbal in Breda

Ger
28 november 2014, 14:29

FC Utrecht hoopt zich deze speelronde in de Eredivisie te herstellen van de nederlaag tegen SC Cambuur (1-3). De Domstedelingen gaan zaterdagavond op bezoek bij NAC Breda. Trainer Robby Alflen beseft dat het niveau van zijn ploeg omhoog zal moeten.

"Bij ons allemaal is er het besef dat het een stuk beter moet dan afgelopen weekend. Iedere ploeg zakt wel eens door de ondergrens heen. Dat overkwam ons tegen SC Cambuur. Dan schrik je daar wel van", geeft Alflen toe op de website van FC Utrecht. "Het was teleurstellend dat we niet voldoende probeerden het om te draaien."

Met NAC treft FC Utrecht een tegenstander uit de kelder van de Eredivisie. "Het zou wel eens een wedstrijd kunnen worden met veel vechtvoetbal, een hectisch avondje NAC", zegt Alflen. "Als wij de overhand kunnen krijgen in de beginfase van de wedstrijd, kan dat in ons voordeel werken."

In Breda kan Alflen beschikken over een wedstrijdfitte Edouard Duplan. De Fransman maakte eerder deze week speelminuten in Jong FC Utrecht. "Hij is geen jongen van woorden, maar iemand van daden. Dat kunnen we in deze fase goed gebruiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen