Dordrecht gaat voor stunt in Kuip: "Willem II won er ook"

20 november 2014, 13:05

FC Dordrecht won na de eerste speelronde geen wedstrijd meer in de Eredivisie, waar het momenteel de hekkensluiter is. De bescheiden promovendus staat voor een loodzware opgave. De ploeg van coach Ernie Brandts gaat zaterdag namelijk op visite bij Feyenoord. "Alles moet bij ons in elkaar vallen, anders wordt het lastig om punten te pakken."

"Elk duel is voor onze ploeg zwaar, dat wisten we van tevoren. Spelen in een volle Kuip heeft natuurlijk wel wat extra's. Je wilt altijd op het hoogste niveau spelen, dus wedstrijden tegen topclubs zijn altijd mooi", zegt Brandts in aanloop naar de Rijnmondderby in De Telegraaf. De keuzeheer van de Dordtenaren gaat voor een stunt. "We moeten nooit zeggen dat we geen kans hebben en tevreden zijn als we 'maar' met 2-0 verliezen. Willem II won ook in De Kuip, dus het kan best."

Brandts blijft ondanks de magere resultaten vasthouden aan de risicovolle speelwijze. "Onze speelstijl met vroeg druk zetten brengt een risico met zich mee en we maakten ook te veel persoonlijke fouten. Toch creëren we altijd nog voldoende kansen, dus ik zie geen reden de speelstijl aan te passen", aldus de trainer, die hoopt op winterse versterking. "Boogers (de technisch directeur, red.) heeft daar een neusje voor, dus ik denk dat er in januari nog wel een verrassing uit de hoge hoed komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen