De Boer over loting: "Het had veel zwaarder kunnen zijn"

15 december 2014, 14:08

Ajax werd maandagmiddag, bij de loting voor de knockout-fase in de Europa League, gekoppeld aan Legia Warschau. De Amsterdammers nemen het op donderdag 19 en 26 februari op tegen de kampioen van Polen, die met twee vingers in de neus groepswinnaar werd in een poule met Trabzonspor, Lokeren en Metalist Kharkiv. Frank de Boer is gematigd tevreden met de loting.

"Mijn eerste reactie is dat het veel zwaarder had kunnen zijn", sprak trainer Frank de Boer na de loting via de officiële kanalen van de Ajacieden. "Daarmee wil ik niks over Legia zeggen maar dan kijk ik gewoon naar al die andere sterke ploegen die we hadden kunnen treffen zoals Dinamo Moskou, Zenit Sint Petersburg of Napoli", aldus De Boer.

Ajax speelt, onder voorbehoud, eerst in de Amsterdam Arena. Bij het uitduel in Polen zullen geen toeschouwers aanwezig zijn. Deze straf heeft Legia door de UEFA opgelegd gekregen, wegens de wanordelijkheden tijdens het duel met Lokeren. Legia mag daardoor ook het hele seizoen geen uitfans meenemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen