FC Groningen wil schade verhalen op vandalen

Ger
18 december 2014, 11:42

FC Groningen baalt stevig van de ongeregeldheden tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Volendam. Eén toeschouwer betrad woensdagavond vanaf de tribunes de grasmat en bovendien werd er diverse keren vuurwerk op het veld geworpen.

De thuisclub heeft de veldloper weten aan te houden, evenals één persoon die vuurwerk heeft gegooid. "Het is onacceptabel en frustreert ons enorm dat blijkbaar niet iedereen beseft, dat met dit soort acties de club in diskrediet wordt gebracht en wij schade leiden. Niet alleen in de vorm van mogelijke geldboetes, maar ook imago-schade", zegt algemeen directeur Hans Nijland op de website van FC Groningen.

"Wij zullen er alles aan doen om alle daders, die we nog niet hebben weten te traceren, op te sporen en zullen trachten alle schade op hen te verhalen. Daarnaast gaan we voor de maximaal haalbare straf en een stadionverbod. De club is opzettelijk en op ernstige wijze schade toegebracht en dat is voor ons onacceptabel. We zullen tot het uiterste gaan om de daders hiervoor te straffen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen