Van Gaal optimistisch over Blind en blij met vechtlust

3 december 2014, 10:04

Louis van Gaal koestert hoop dat Daley Blind dit kalenderjaar nog zijn rentree kan maken bij Manchester United. Dat heeft de manager na het met 2-1 gewonnen duel met Stoke City van dinsdagavond gezegd. Blind raakte midden november geblesseerd aan zijn knie, tijdens de interland van Oranje tegen Letland.

"Het is niet heel ernstig, maar hij zal volgende week nog niet terug zijn. Met Kerstmis misschien wel", sprak Van Gaal over de blessure van Blind. De manager van Man United is optimistisch gestemd over de knie van Wayne Rooney en de hamstring van Angel Di Maria. "In december worden er steeds meer spelers weer fit, we zullen licht aan het einde van de tunnel zien", aldus de Nederlandse oefenmeester, die speler na speler zag afhaken wegens fysiek ongemak.

Man United boekte dinsdagavond haar vierde overwinning op rij, tegen Stoke City (2-1). De Mancunians kenden een stroef begin van het seizoen, maar lijken hun draai steeds beter te vinden. "Misschien hebben we nu wat meer geluk", aldus Van Gaal. "Het komt wellicht door onze vechtlust. Dat is fantastisch om te zien. Het is goed voor de spelers, voor het team, voor mij en ook voor het kerstfeest dat we woensdag hebben", knipoogt de manager.

United staat nu vierde in de Premier League, met 25 punten na veertien speelronden. Van Gaal en co hopen zich dit seizoen weer te verzekeren van Champions Leauge-voetbal en zijn aardig op weg om dit te bereiken.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen