Kali na incident op training: "Ik ben te ver gaan"

30 januari 2015, 18:18

Anouar Kali heeft gereageerd op het bizarre incident op de training van FC Utrecht, waar hij betrokken was bij een opstootje met ploeggenoot Kristoffer Peterson en hij de aanvaller daarbij een gebroken kaak sloeg. Hij kreeg een geldboete en een aanvullende straf opgelegd van de clubleiding, maar behoort wel 'gewoon' tot de wedstrijdselectie voor het duel met PEC Zwolle van komende zondag.

Kali bood zijn excuses na afloop van de training aan tegenover Peterson en de rest van de selectie. "Dat vind ik belangrijk, want we zijn een heel hechte groep. Dat is onze kracht. We gaan nu als groep toewerken naar de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle", aldus de middenvelder op de clubwebsite. Hij weet dat zijn gedrag niet door de beugel kan. "Ik wil elk duel, elke partij, elke wedstrijd winnen. Daarin ga ik ver, maar nu ben ik te ver gegaan. Ik aanvaard de consequenties die de technische staf en de clubleiding aan deze grote misstap verbinden. Dit had niet mogen gebeuren, daar ben ik mij volledig van bewust."

Utrecht-trainer Robby Alflen zag het uit de hand lopen. "We hadden een heerlijke training, waarbij lekker fel en om de winst werd gespeeld", aldus de coach. "Kristoffer en Anouar zijn dan twee spelers die echt alles geven om te winnen. Dat was nu ook het geval. Maar na een fel duel om de bal hadden zij hun emoties niet meer onder controle en daarbij ging Anouar een stap te ver door een klap uit te delen. Dat is onacceptabel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen