Brandts per direct vertrokken bij FC Dordrecht

19 februari 2015, 21:46

Ernie Brandts en FC Dordrecht gaan per direct uit elkaar, zo meldt de hekkensluiter in de Eredivisie donderdag in een korte verklaring op de clubwebsite. De beslissing is in 'goed onderling overleg' genomen, klinkt het.

"Zowel FC Dordrecht als Ernie Brandts geeft er de voorkeur aan om geen verdere mededelingen te doen op bovenstaand bericht", besluit FC Dordrecht. De exacte reden van de breuk is niet bekendgemaakt. Brandts was bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdcoach van FC Dordrecht, dat afgelopen voetbaljaargang promoveerde naar de Eredivisie. Op het hoogste niveau staat de ploeg laatste, met drie punten achterstand op nummer zeventien NAC Breda.

Brandts (59) was eerder in Nederland assistent-coach bij PSV en stond op eigen benen bij FC Volendam en NAC Breda. Met laatstgenoemde club werd hij in 2008 derde in de Eredivisie, maar ondanks die puike prestatie besloot het toenmalige bestuur hem geen nieuw contract aan te bieden. De voormalig Oranje-international zocht vervolgens het avontuur en werkte in Iran, Rwanda en Tanzania.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen