Hahn passeert Feyenoord: "Zo hoog mogelijk eindigen"

5 februari 2015, 17:36

PEC Zwolle won woensdag met 4-0 van FC Dordrecht en nam daarmee de derde plek over van Feyenoord, dat met 3-1 onderuit ging bij SC Heerenveen. Bijzonder voor Warner Hahn, aangezien Feyenoord hem voor dit seizoen op huurbasis heeft ondergebracht bij de bekerhouder. Het doet de keeper echter weinig.

"Ik heb er geen invloed op wat Feyenoord doet. Ik speel nu bij Zwolle en wil nu zo hoog mogelijk eindigen", zegt Hahn tegen RTV Rijnmond. "Of wij dit kunnen volhouden? De competitie duurt nog lang, maar als wij ons eigen spel blijven spelen en weinig blijven weggeven, waarom niet?"

"We hebben een goede en brede selectie", stelt Hahn. "Iedereen blijft heel nuchter en we bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. Niemand loopt naast zijn schoenen en iedereen blijft hard werken. Op die manier kun je ver komen. Wie weet gaat het nog wel een heel erg mooi seizoen worden voor PEC Zwolle."

Hahn heeft dan ook geen spijt van zijn tijdelijke vertrek uit De Kuip: "Het is een win-win situatie voor mij en voor Feyenoord. Ik heb het prima naar mijn zin en ik kan mij hier goed ontwikkelen. Voor mij is dit top. Ik ben nog wel van Feyenoord, maar ik weet niet wat de toekomst zal brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen