Rutten: "Nog niets over return in onze kleedkamer"

20 februari 2015, 18:10

Tussen de twee Europa League-wedstrijden tegen AS Roma speelt Feyenoord tussendoor een derby. De Rotterdammers krijgen zondag, drie dagen na het 1-1 gelijkspel in Rome, in de eigen Kuip bezoek van Excelsior. Coach Fred Rutten laat weten dat er op de club alleen aan dat duel wordt gedacht, en nog niet aan de return tegen AS Roma van komende donderdag.

"Ik begrijp dat de mensen in en rond Rotterdam al helemaal toeleven naar de tweede wedstrijd tegen AS Roma, maar dat geldt nog niet voor de kleedkamer van Feyenoord", aldus Rutten op de clubwebsite. "Wij richten ons nu namelijk helemaal op de wedstrijd tegen Excelsior, die voor ons heel belangrijk is."

"Voor veel spelers van ons zijn jongens van de tegenstander goede bekenden omdat ze in het verleden bij Feyenoord hebben gespeeld", blikt Rutten vooruit op de ontmoeting met Excelsior. "Dat brengt extra motivatie met zich mee. Voor ons is de wedstrijd van zondag heel belangrijk, zeker gezien de Europese wedstrijd die we achter de rug hebben. Voor mij speelt ook de nederlaag van vorige week tegen Heracles nog wel een rol. Wij moeten nu reageren en zorgen dat we de drie punten in eigen huis houden."

Dat moet gebeuren zonder Luke Wilkshire. De verdediger viel tegen AS Roma uit met een blessure aan de hamstring. De ernst daarvan wordt in de komende dagen onderzocht, maar zeker is wel dat hij niet kan spelen tegen Excelsior. Elvis Manu en Sven van Beek zijn nog een twijfelgeval. Hun situatie wordt 'van dag tot dag' bekeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen