Vertrek Brandts 'heeft niets met resultaten te maken'

20 februari 2015, 13:57

FC Dordrecht verraste gisteren (donderdag) met de mededeling dat de club en hoofdcoach Ernie Brandts per direct en 'in goed onderling overleg' uit elkaar zijn gegaan. Volgens technisch directeur Marco Boogers heeft de breuk 'absoluut niets te maken met de resultaten', zegt hij tegen FOX Sports. Wat dan wel de reden is, wil de beleidsmaker niet zeggen.

Boogers vertelt dat hij donderdagochtend nog niet eens wist dat Brandts zou vertrekken. Assistent-coach Gérard de Nooijer leidde de afgelopen periode al regelmatig trainingen bij FC Dordrecht. De oud-prof is ook aangesteld als interim-trainer, al beschikt hij niet over de juiste papieren. De KNVB heeft FC Dordrecht vier weken dispensatie verleend.

Brandts was bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdcoach van FC Dordrecht, dat afgelopen jaargang via de play-offs naar de Eredivisie promoveerde. Op het hoogste niveau staat de Zuid-Hollandse equipe laatste, op drie punten van nummer zeventien NAC Breda. Komende zondag gaat FC Dordrecht op visite bij de fiere koploper PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen