Ancelotti: "We komen niet ver als we zo doorgaan"

11 maart 2015, 09:07   Bijgewerkt: 11 maart 2015, 09:13

Real Madrid kroop dinsdagavond door het oog van de naald in de achtste finale van de Champions League. De heenwedstrijd tegen Schalke 04 werd met 0-2 gewonnen, maar in het eigen Estadio Santiago Bernabéu gingen de Madrilenen met 3-4 ten onder tegen de Duitse club. Carlo Ancelotti, de coach van de titelhouder, waarschuwt zijn spelers dat 'Real niet ver zal komen', als ze zo spelen als tegen Schalke.

"We zullen niet ver in de Champions League geraken, als we zo doorgaan", sprak Ancelotti na het verloren duel met Schalke. "Er valt niet veel te zeggen over deze wedstrijd. Het duel verliep niet zoals verwacht. We kennen in elke wedstrijd een dipje en moeten dat veranderen, als we hoge ogen willen gooien", beseft de Italiaanse oefenmeester, die in de afgelopen vijf competitieduels ook al drie keer averij opliep met Real Madrid.

De Koninklijke werd door de eigen aanhang getrakteerd op een fluitconcert. "Dat is normaal. Wij zijn de eerste om te zeggen dat we slecht gespeeld hebben. De reactie van het publiek is terecht. Het is moeilijk uit te leggen waarom we zo slecht speelden. Of juist niet, aangezien we op alle fronten tekortschoten. Maar toch houd ik vertrouwen in mijn elftal", besluit Ancelotti.

Op 20 maart wordt duidelijk welke tegenstander Real Madrid zal loten in de kwartfinale van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen