Hiddink voert vijf wijzigingen door in Oranje-basis

Ger
31 maart 2015, 15:48   Bijgewerkt: 31 maart 2015, 16:04

Bondscoach Guus Hiddink heeft de basisopstelling van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen Spanje al prijsgegeven. Ten opzichte van de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije (1-1) telt de formatie vijf nieuwe namen. Kenneth Vermeer, Daryl Janmaat, Jetro Willems, Luciano Narsingh en Davy Klaassen voegen zich tegen de Europees kampioen bij de eerste elf.

De entree van het vijftal gaat ten koste van Jasper Cillessen, Gregory van der Wiel, Nigel de Jong, Georginio Wijnaldum en Ibrahim Afellay. Voor Klaassen wordt het zijn debuut in de basis van Oranje. Kort na de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen Turkije had Hiddink al laten weten in het duel met Spanje enkele andere spelers een kans te willen geven. Quincy Promes leek zich aanvankelijk ook te mogen opmaken voor een basisplaats. De vleugelspeler kreeg op de laatste training een hesje, maar hij moet zich in de Amsterdam ArenA tevreden stellen met een plek op de bank.

Daley Blind maakt in tegenstelling tot zaterdag niet langer deel uit van de verdedigingslinie. Hij schuift in de vriendschappelijke interland door naar het middenrif.

Opstelling Nederland: Vermeer; Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Willems; Blind, Sneijder, Klaassen; Narsingh, Huntelaar, Depay

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen