FC Lienden voelt hete adem UNA in de nek na verlies

12 april 2015, 17:35
FC Lienden voelt hete adem UNA in de nek na verlies

FC Lienden heeft dure punten laten liggen in de titelstrijd van de topklasse zondag. De Superboeren van de Betuwe gingen met 2-0 onderuit bij JVC Cuijk, dat de subtop daardoor binnen komt wandelen.

Nummer twee UNA profiteerde optimaal van de nederlaag van de koploper. De Noord-Brabanders versloegen de Koninklijke HFC in eigen huis met 2-1, waardoor het de lijstaanvoerder tot op twee punten genaderd is. VVSB hield de aansluiting, door zaterdag al met 0-2 te winnen bij WKE. De nummer drie staat vijf punten achter Lienden.

In de onderste regionen bewees ADO'20 zichzelf een slechte dienst, door een 3-1 voorsprong weg te geven tegen Leonidas (3-4), dat voorlaatste staat. ADO'20 staat nog veertiende, met vijf punten achterstand op Hercules. De nummer dertien heeft ook nog eens een duel tegoed, waardoor ADO'20 slechte zaken deed op de ranglijst.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen