Moisander, Riedewald en Andersen in startopstelling Ajax

19 april 2015, 13:29   Bijgewerkt: 19 april 2015, 13:47
Moisander, Riedewald en Andersen in startopstelling Ajax

Frank de Boer heeft voor thuiswedstrijd tegen NAC Breda (zondagmiddag 14.30 uur) gekozen voor Niklas Moisander. De Finse verdediger krijgt de voorkeur boven Nick Viergever, die Jaïro Moisander door de absentie van Nicolai Boilesen op de positie van linksachter ziet staan.

De voorhoede van Ajax, dat nagenoeg zeker is van de tweede plaats in de Eredivisie, bestaat uit Anwar El Ghazi, Kolbeinn Sigthórsson en Lucas Andersen. Lasse Schöne en Ricardo Kishna zitten samen met Thulani Serero op de reservebank. Dat geldt ook voor Viktor Fischer, die na veertien maanden blessureleed weer voor het eerst op het wedstrijdformulier staat. De Deen speelde na zijn blessure vier keer mee bij Jong Ajax.

Bij NAC Breda is trainer Robert Maaskant geschorst, na zijn gedrag tijdens de wedstrijd tegen FC Dordrecht (2-2). Hij zit zodoende niet in de dug-out. Demy de Zeeuw neemt het met NAC op tegen zijn oude club. Voorafgaand aan de wedstrijd in de Amsterdam ArenA wordt er afscheid van hem genomen.

Opstellingen

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Riedewald; Bazoer, Klaassen, Sinkgraven; El Ghazi, Sightórsson, Andersen.

NAC Breda: Ten Rouwelaar, Ligeon, Drost, Marcellis, Van der Weg, Sarpong, De Kamps, De Zeeuw, Naah, Tighadouini, Seuntjes.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen