'Samenwerking Vitesse en Chelsea aan zijden draadje'

12 april 2015, 11:31
'Samenwerking Vitesse en Chelsea aan zijden draadje'

Het is nog maar de vraag hoe lang er nog sprake zal zijn van een samenwerkingsverband tussen Vitesse en Chelsea. De Londense club staat op het punt om de aandelen van het Franse Lille OSC en het Belgische Moeskroen-Péruwelz over te nemen, waardoor er een vraagteken staat achter de samenwerking met Vitesse. Dat meldt Voetbal International.

Naar verwachting komt de deal tussen Chelsea en de twee clubs binnen twee weken rond. Moeskroen-Péruwelz, de nummer dertien van de Belgische Jupiler Pro League, wordt in dat geval de eerste satellietclub. Het lijkt er zodoende op dat het einde van de samenwerking tussen Vitesse en de Engelse topclub nadert.

Chelsea is ontevreden over de wijze waarop haar huurlingen zich bij Vitesse ontwikkelen. Dit seizoen hebben The Blues drie talenten in Arnhem gestald: Wallace, Josh McEachran (foto) en Bertrand Traoré.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen