Hull weggespeeld: "Wilden afschuwelijke avond voorkomen"

5 mei 2015, 12:57

Voor Hull City zijn de punten duur. De ploeg verkeert onderin de Premier League en is nog niet zeker van lijfsbehoud. Maandagavond wilde het team van Steve Bruce tegenstander Arsenal het vuur aan de schenen leggen, maar dat lukte allerminst. De bezoekers stonden al met rust 0-3 voor en stapten uiteindelijk het veld af met een 1-3 overwinning. Hull-coach Bruce stelt dat hij vooral de schade wilde beperken met zijn ploeg. 

"We wilden na de pauze voorkomen dat dit een afschuwelijke avond zou worden", zegt Bruce tegen de BBC. De oefenmeester van de laagvlieger had voor rust een uitstekend Arsenal gezien. "Als zij het op de heupen hebben, doen ze voor geen enkel team in Europa onder", is de coach lovend over de nummer drie van de Premier League.

Voor Hull gaat de strijd tegen degradatie onverminderd door. "We hebben nog veel werk te doen", zegt Bruce, die met zijn team dit weekend hekkensluiter Burnley ontvangt. Daarna volgen er nog duels met Tottenham Hotspur (uit) en Manchester United (thuis). Hull staat op dit moment één punt boven de rode degradatiestreep. De onderste drie ploegen degraderen rechtsreeks uit de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen