Grap op trainingsveld St. Mirren leidt tot juridische strijd

15 juni 2015, 19:39
Grap op trainingsveld St. Mirren leidt tot juridische strijd

Een poging tot voetbalhumor leidt bij het Schotse St. Mirren tot een juridisch conflict. John McGinn raakte in april geblesseerd na een mislukte grap van een teamgenoot en stelt hem nu verantwoordelijk voor de opgelopen schade. Dat heeft voorzitter Stewart Gilmour van de Schotse club bevestigd.

Steven Thompson, nota bene de aanvoerder van St. Mirren, vond het eind april een goed idee om een scherpe paal in de richting van McGinn te gooien. Deze paal kwam in het been van McGinn terecht, het boorde zich ruim een centimeter in de huid. Hoewel er geen grote schade aan spieren aangericht is, kon McGinn de rest van het seizoen niet meer spelen. Thompson liet direct na afloop weten kapot te zijn van het incident, maar McGinn neemt daar geen genoegen mee. De 20-jarige speler heeft juridische stappen ondernomen.

Preses Gilmour wil weinig zeggen over de opmerkelijke zaak. "Het zou ongepast zijn om in dit geval iets te zeggen over een werknemer. Bovendien zijn onze advocaten ermee bezig", zegt hij bij de BBC.

Het contract van McGinn bij St. Mirren, afkomstig uit de jeugdopleiding, liep deze zomer af.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen