Zulte Waregem haalt oud-Utrechter De Ridder

5 juni 2015, 12:34

Na één jaar afwezigheid keert Steve de Ridder terug naar de Benelux. Ditmaal gaat hij niet aan de slag in Nederland, maar in België. De aanvaller heeft getekend bij Zulte Waregem, dat hem voor één jaar huurt van FC Kopenhagen. Essevee heeft een optie tot koop in het huurcontract laten opnemen.

In het seizoen 2013/2014 speelde De Ridder voor FC Utrecht, waar hij een uitstekende indruk maakte. Het leverde hem een transfer naar FC Kopenhagen op, maar in Denemarken kwam de Belg niet uit de verf.

Dat hij nu aan de slag kan bij Zulte Waregem, doet de oud-speler van onder meer De Graafschap en Southampton goed. "SV Zulte Waregem toonde enkele jaren geleden al heel concrete interesse. Dat heeft me gecharmeerd, maar de overgang is toen niet doorgegaan. Nu heeft de club opnieuw heel kort op de bal gespeeld. Ik ben ze al die jaren blijven volgen en Zulte Waregem heeft toch een mooi parcours afgelegd. Ik had onmiddellijk een heel goed gevoel bij de besprekingen en voelde direct veel vertrouwen. Ik sta te popelen om er opnieuw in te vliegen op de Belgische velden", laat de 28-jarige aanvaller weten op de site van zijn club.

Tussen 2008 en 2011 speelde De Ridder voor De Graafschap, dat hem overnam van AA Gent.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen