Groenendijk wil dat Excelsior met flair speelt in Euroborg

20 augustus 2015, 16:42

Na een nederlaag en een gelijkspel hoopt Excelsior vrijdag de eerste zege van het seizoen te behalen. Eenvoudig gaat dat niet worden, want de Kralingers spelen in Euroborg tegen FC Groningen. Een op papier zware wedstrijd, maar coach Alfons Groenendijk wil dat zijn elftal uitgaat van eigen kracht.

Excelsior moet voor zijn kans gaan, stelt hij op de website van zijn club. "Met onze kwaliteiten moeten we dat morgen in Groningen dus doen. We spelen in een groot en vol stadion en dat moet de spelers motiveren. We moeten ons niet verstoppen en de flair en uitstraling hebben die we ook op Woudestein laten zien."

Het eerste puntje van het seizoen werd zondag behaald, thuis tegen AZ (2-2). "Ik werd na afloop van de wedstrijd gefeliciteerd met de 2-2, maar eigenlijk wil ik daar vanaf. Ik wil alleen gefeliciteerd worden als wij drie punten hebben behaald", stelt Groenendijk. Hij hoopt dat dit vrijdagavond het geval is. "FC Groningen heeft een hele goede selectie en een uitgebalanceerde groep. Op papier is FC Groningen-uit een moeilijke wedstrijd, maar met onze kwaliteiten krijgen we altijd kansen en daar moeten we gebruik van maken", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen