Mihajlovic debuteert met verlies: "Werk aan de winkel"

24 augustus 2015, 12:27

Sinisa Mihajlovic kende zondagavond een ongelukkige vuurdoop bij AC Milan. De kersverse coach van de Rossoneri liep met zijn ploeg tegen een 2-0 nederlaag bij Fiorentina aan. Het was een kansloze wedstrijd voor de Italiaanse topclub, omdat verdediger Rodrigo Ely in de eerste helft al met een rode kaart van het veld werd gestuurd. Mihajlovic vond de nederlaag dan ook terecht.

"We verdienden het om te verliezen tegen Fiorentina, dat domineerde op het middenveld", sprak Mihajlovic na de wedstrijd in Artemio Franchi tegen Sky Sport Italia. "We deden niet wat we moesten doen. Het zat flink tegen, maar we hadden het ook gewoon beter moeten doen. Zij scoorden vlak na onze rode kaart en toen was het gelopen. Het werd te lastig."

Mihajlovic krijgt de taak om de slapende Milanese voetbalreus wakker te schudden. "Er is werk aan de winkel. Een club als Milan moet altijd voor de winst gaan, maar van nederlagen kan je wel leren. Het is nu zaak om niet alles weg te gooien waar we de afgelopen maanden aan gewerkt hebben, we moeten in onze filosofie blijven geloven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen