Toch weer geen basisplaats Van Persie bij Fenerbahçe

20 augustus 2015, 19:50

Volgens bondscoach Danny Blind zou Robin van Persie vanavond 'minimaal 45 minuten' gaan spelen voor Fenerbahçe in de Europa League, maar voorlopig blijft de teller op nul. De spits heeft geen basisplaats in de uitwedstrijd tegen het Griekse Atromitos, zo blijkt uit de opstelling van de Turkse club.

Van Persie sukkelt al maanden met zijn fitheid en kwam tot dusver pas twee keer een kwartiertje in actie voor Fenerbahçe, dat hem deze zomer met veel bombarie overnam van Manchester United. Die situatie baart ook bondscoach Blind zorgen, maar hij putte moed uit het feit dat Van Persie tegen de Grieken in actie zou komen. "De bedoeling is dat hij vanavond minimaal 45 minuten gaat spelen in de Europa League. Dat is een volgende stap in de opbouw om helemaal fit te worden, daar moet hij dan een vervolg aan geven", zei Blind vandaag.

Van Persie geldt door zijn gebrekkige fitheid als twijfelgeval voor de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden van Nederland tegen IJsland en Turkije. Deze duels zijn op respectievelijk 3 en 6 september.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen