Maaskant: "Oppassen dat NAC geen zeurclub wordt"

13 september 2015, 22:29

NAC Breda kwam zondag voor de vierde keer in zes wedstrijden niet tot winst in de Jupiler League. Op visite bij MVV werd met 1-1 gelijkgespeeld, waardoor de kritiek op coach Robert Maaskant toeneemt. De oefenmeester stelt de fans van de Brabantse club echter gerust.

"Wij zitten met deze ploeg in een proces, we zijn vandaag voor de eerste keer nagenoeg bij elkaar", zegt Maaskant bij Omroep Brabant. "Het elftal gaat zich nu vormen naar hetgeen ik voor ogen heb. Maar als men wil dat ik daardoor weg ga, vind ik het ook goed. Dan moeten andere mensen het maar doen. Ik vind dat we op moeten passen dat NAC niet een zeurclub wordt. Maar dat het een club wordt die, na een heel moeilijke degradatie, een selectie heeft samengesteld die er volle bak voor wil knokken en er voor wil gaan."

"Vandaag heeft ook weer iedereen keihard arbeid geleverd om tot resultaat te komen. Maar dat is niet zo gemakkelijk als iedereen denkt", vervolgt Maaskant. "Volendam (de koploper, red.) heeft nu de wind in de zeilen en het gaat hartstikke goed daar. En wij hebben te weinig gewonnen, ja. Ik ben hard bezig om dat op te lossen. Als daar kritiek op is, er wordt gezegd dat dit en dat niet goed is, doe ik er niet moeilijk over. Ik geef samen met mijn staf en spelers honderd procent. Uiteindelijk, na 38 wedstrijden, staan we op de positie waar we moeten staan. En we spelen voor promotie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen