Aanvoerder Rooney spreekt steun uit voor Van Gaal

Jw
24 december 2015, 13:26   Bijgewerkt: 24 december 2015, 13:41

In de media mag Louis van Gaal dan wel omstreden zijn, volgens Manchester United-aanvoerder Wayne Rooney heeft de spelersgroep nog het volste vertrouwen in de Nederlandse trainer. De Engelsman leest veel onzin in de Engelse kranten, gaf hij donderdag aan. "Wij vechten voor Van Gaal", was zijn duidelijke antwoord daarop.

"Er zijn veel mensen die denken te weten wat er gebeurt op de club, maar in werkelijkheid weten ze nergens wat van. Wij werken samen met de manager hard aan een ommekeer in de resultaten", benadrukte Rooney tegen Sky Sports dat er een normale verstandhouding is met Van Gaal. "We voeren regelmatig gesprekken met elkaar. Daar zitten de spelers, maar ook de manager bij. We proberen er met z'n allen weer voor te zorgen dat we wedstrijden gaan winnen."

Woensdag kregen de Engelse journalisten een woedende Van Gaal voor hun neus. De 64-jarige Nederlander eiste excuses na de uiteenlopende geruchten over zijn persoon. De beste manier voor Van Gaal om terug te slaan, zal echter zijn om aanstaande zaterdag en maandag overwinningen te boeken op Stoke City en Chelsea. Alleen op die manier zal er lucht komen voor Van Gaal en Rooney.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen