Van Gaal moet vrezen na nieuwe zeperd met United

Ger
19 december 2015, 17:58   Bijgewerkt: 19 december 2015, 18:04

Het is zeer de vraag of Louis van Gaal nog een toekomst heeft bij Manchester United. De Nederlandse manager blameerde zich met de Engelse topclub voor eigen publiek tegen het in degradatienood verkerende Norwich City: 1-2. United wacht nu al vier opeenvolgende competitieduels op een overwinning en dreigt de aansluiting met de top in de Premier League te verliezen.

De positie van de 64-jarige Van Gaal bij Manchester United stond voor het thuisduel al zwaar onder druk. De titelkandidaat speelde de voorbije weken in de Engelse competitie gelijk tegen Leicester City en West Ham United én verloor bovendien van promovendus Bournemouth. Tussendoor liep United ook nog eens een vervolg in de lucratieve Champions League mis. De nederlaag tegen Norwich City is voor de beleidsbepalers bij Manchester United mogelijk de bekende druppel die de emmer doet overlopen. Met José Mourinho, deze week op straat gezet bij Chelsea, is er bovendien plots een aantrekkelijk alternatief voor Van Gaal beschikbaar.

Cameron Jerome zette Norwich City op Old Trafford in de 38ste minuut op voorsprong. Tot ontzetting van het thuispubliek tekende Alexander Tettey tien minuten na de pauze ook nog eens voor de 0-2. Antony Martial, verkozen tot beste speler van Europa onder de 21 jaar, liet United hopen op een comeback door de aansluitingstreffer voor zijn rekening te nemen. In de resterende tijd bleven verdere doelpunten echter uit.

Bij Manchester United speelden Daley Blind en Memphis Depay de volledige wedstrijd. Mogelijk krijgt de zeperd grote gevolgen voor Van Gaal, die vrijdag nog openlijk uitsprak bij een nieuwe nederlaag hetzelfde lot te vrezen als de ontslagen Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen