Van Gaal zag angstig Man U: "We durfden niet"

26 december 2015, 16:37

De druk op Louis van Gaal wordt groter en groter bij Manchester United. De oefenmeester ging met de dolende ploeg op Boxing Day met 2-0 onderuit bij Stoke City. Het was voor de Engelse grootmacht alweer de derde nederlaag op rij in de competitie. Na afloop was Van Gaal vanzelfsprekend teleurgesteld.

Man United maakte tegen Stoke, niet voor het eerst dit seizoen, een zwakke indruk. "Ik vond dat wij niet durfden te voetballen in de eerste helft. Bovendien gaven we op zeer slechte wijze een goal weg", doelde hij op de openingstreffer, waarbij Memphis de bal kinderlijk eenvoudig inleverde. "In de rust hebben we met het team gesproken en ik moet zeggen dat de tweede helft beter was. We creëerden één of twee kansen en die moet je dan benutten als je nog wat wilt."

Van Gaal vreest door de nederlaag voor zijn baan. "De situatie is veranderd, want we hebben een vierde wedstrijd verloren", zei hij. "Ik doe mijn uiterste best maar de druk wordt elke wedstrijd groter. Dat is het probleem momenteel. Natuurlijk heb ik een aandeel in de vier nederlagen en zullen mensen nu om mijn hoofd vragen. Daar moet ik mee om zien te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen