Sarri: "Higuaín zit pas op 60 procent van zijn kunnen"

Jw
10 januari 2016, 18:45

Napoli maakte zondagmiddag gehakt van laagvlieger Frosinone. De club uit Napels nam met een 5-1 overwinning bovendien de koppositie in de Serie A over van Internazionale. Gonzalo Higuain onderstreepte zijn vorm met twee doelpunten, maar toch denkt trainer Maurizio Sarri dat zijn aanvalsleider nog meer kan brengen.

Higuain heeft al achttien keer gescoord in negentien competitiewedstrijden. Sarri is daar natuurlijk blij mee, maar hij ziet nog meer potentie in de Argentijnse schutter. "Ik zeg de spelers altijd wat ik denk. Higuain zit pas op vijftig tot zestig procent van zijn kunnen. Hij is een wereldspits", aldus Sarri tegenover Mediaset.

Sarri waakt voor euforie na de verovering van de eerste plaats. "We doen het tot op heden goed, maar zullen moeten blijven werken. Ik denk nog steeds dat Juventus de beste kans maakt om de titel te winnen. Zij zijn de favoriet en dat heb ik ook altijd gezegd. Wij staan na negentien speelronden bovenaan, maar er zijn er nog evenveel te gaan. Niemand heeft ooit een marathon halverwege gewonnen", besloot de Italiaanse coach, die vandaag zijn 57ste verjaardag viert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen