Ten Hag mist aantal spelers: "We zijn wat uitgedund"

15 januari 2016, 18:19

Na een stroeve start begonnen de ideeën van Erik Ten Hag in de laatste maanden voor de winterstop hun vruchten af te werpen. Deze lijn wil de coach met zijn ploeg doortrekken in de tweede seizoenshelft. Te beginnen in de uitwedstrijd tegen FC Groningen van komende zondag.

Er heerst veel vertrouwen bij Ten Hag voor het duel in de Euroborg. "We hebben de voorbije weken hard gewerkt. Deze spelersgroep laat gedrevenheid en ambitie zien. Er zit ontzettend veel rust in deze ploeg. We moeten er wel voor waken dat het niet té rustig wordt. Wat rust in dit geval betekent? Zelfvertrouwen, onverstoorbaarheid. Dat is goed. Maar zondag moeten we wel de strijdmodus aanzetten", aldus de Utrecht-coach op de clubsite. "Als we wat willen bereiken, moeten we in uitwedstrijden meer punten gaan pakken."

Ten Hag mist naast de langdurig afwezige spelers ook Nacer Barazite (rib) en Sean Klaiber (lies) in Groningen, zo meldt VI. "We zijn wat uitgedund, maar we kunnen zondag een heel goed elftal op de been brengen", verzekert Ten Hag, die ook nog een beroep kan doen op Sébastien Haller. De Franse spits wordt de laatste tijd veelvuldig in verband gebracht met andere clubs. "Natuurlijk, dat is een thema. Zelf staat Seb er onverstoorbaar in. Hij speelt zondag gewoon voor FC Utrecht en focust zich op de wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen