Transfervrije Langedijk van Sparta naar RKC Waalwijk

Ger
21 januari 2016, 12:49
Transfervrije Langedijk van Sparta naar RKC Waalwijk

Pieter Langedijk maakt de overstap van Sparta Rotterdam naar RKC Waalwijk. De 21-jarige vleugelspits is met de Kasteelbewoners een ontbinding van de arbeidsovereenkomst overeengekomen. Kort daarop tekende hij in Waalwijk voor anderhalf seizoen.

"Ik ben enorm blij dat ik bij RKC aan de slag kan. Het feit dat ze zo snel weer op de stoep stonden na de ontbinding van mijn contract geeft voor mij aan hoe welkom ik hier ben", zegt Langedijk op de website van de Brabantse club. "Ik voel veel vertrouwen van de clubleiding en de staf en ik kijk ernaar uit om er de komende seizoen iets moois van te maken."

Langedijk debuteerde op 17 augustus 2013 voor Sparta in de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. Hij kwam in totaal tot 33 wedstrijden. Langedijk wist echter geen vaste basisplaats af te dwingen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen