Van Gaal gelooft in stunt tegen Liverpool

Jw
16 maart 2016, 17:38

Manchester United moet morgen een 2-0 achterstand zien om te buigen in de Europa League. Door de overwinning van vorige week staat Liverpool er uitstekend voor, maar trainer Louis van Gaal weigert bij voorbaat de handdoek in de ring te gooien. "We hebben dit seizoen vaker binnen drie of vier minuten doelpunten gescoord, dus het is mogelijk", zei de Nederlandse coach op de persconferentie voorafgaand aan het treffen. Een grote uitdaging wordt het wel, gaf hij toe.

"Liverpool verslaan en met twee doelpunten achterstand beginnen is een grote uitdaging. We moeten er in geloven en dat begint bij de spelers, maar ook de fans hebben daar een grote invloed op", aldus Van Gaal, die vindt dat er altijd een groot resultaat mag worden verwacht van Manchester United en het daarom niet veel anders is. "We hebben altijd grote resultaten nodig, want daar betalen de fans voor. Het enige wat wij moeten doen, is te bedenken hoe we Liverpool met 2-0 kunnen verslaan binnen negentig minuten."

Liverpool won vorige week nog dik verdiend van de aartsrivaal, maar dat zegt volgens Van Gaal niet zoveel. "Elke wedstrijd is anders. Je kunt het niet vergelijken. Ook voor Liverpool is dit een hele andere wedstrijd, wat zij ook zullen voelen."

Het strijdplan is simpel, stelt de 64-jarige Amsterdammer. "We denken niet aan tegentreffers. We zijn alleen bezig met het maken van doelpunten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen