Champions League-ticket voor Leicester: "Blijf kalm en zeker"

10 april 2016, 18:12

Claudio Ranieri blijft er alles aan doen om iedereen rondom Leicester City rustig te houden. Na de overwinning op Sunderland (2-0) is het kampioenschap in de Premier League weer een stap dichterbij gekomen.

Door de zege profiteert Leicester van het puntenverlies van Arsenal tegen West Ham United (2-2). Bovendien speelt Tottenham Hotspur zondag een lastige wedstrijd tegen Manchester United. Eenvoudig ging het niet voor Leicester tegen Sunderland. "Dat is logisch tegen een club als Sunderland", reageert Ranieri tegenover de BBC.

"Maar ik ben erg blij met de drie punten. Onze prestatie was solide en we maakten goed gebruik van de kansen." Jamie Vardy nam beide treffers voor zijn rekening. "Hele belangrijke goals. Niet omdat ze ons de zege hebben gebracht, maar omdat Vardy even moeite had het net te vinden."

Leicester is in ieder geval al zeker van deelname aan de Champions League. "We staan nu voor twee zware thuiswedstrijden en moeten ervoor blijven gaan. We hebben nog niets bereikt. Blijf kalm, gefocust, sterk, zeker en vol gas geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen