Leicester City blijft op koers voor titel dankzij Vardy

Jw
10 april 2016, 16:31   Bijgewerkt: 10 april 2016, 16:42

Leicester City heeft vanmiddag de druk op concurrent Tottenham Hotspur vergroot. De trotse koploper van de Premier League won met 2-0, waardoor de stuntploeg van trainer Claudio Ranieri perfect op koers blijft liggen voor de landstitel. Jamie Vardy was met twee doelpunten weer eens de gevierde man.

Leicester City weet precies wat het kan en schat vooral de laatste weken wedstrijden uitstekend in. Met vier keer een 1-0 zege op rij en een voorzichtige uitschieter vandaag laat de koploper de concurrenten met de uitpuilende portemonnees zien hoe een ingespeeld team de doorslag kan geven. Ook tegen Sunderland, de nummer achttien van de competitie, gaf Leicester City geen galavoorstelling weg, maar won het na negentig minuten wel weer verdiend.

Vardy zette Leicester City in de 66ste minuut op voorsprong na een slimme loopactie. De 29-jarige international van Engeland nam de bal moeiteloos mee en rondde de kans koelbloedig af. The Foxes verdedigden in het vervolg de voorsprong met succes. In de slotfase gaf Sunderland veel ruimte weg, waar - wie anders dan - Vardy van profiteerde. De goalgetter sprintte zijn tegenstander eruit en omzeilde slim de keeper (2-0). Hij krikt daarmee zijn seizoenstotaal op naar 21 treffers.

Maar nog belangrijker voor Leicester City is dat het de voorsprong op Tottenham Hotspur heeft vergroot naar liefst tien punten. De Spurs komen vanmiddag nog in actie tegen Manchester United en moeten nu winnen om de aansluiting te behouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen