Pastoor wil selectie waarmee hij tot winter uit de voeten kan

Ger
12 april 2016, 18:37

Sparta dwong maandagavond met de titel in de Jupiler League promotie af naar de Eredivisie. Als het aan trainer Alex Pastoor ligt, heeft de Rotterdamse club ook bestaansrecht op het hoogste niveau.

"We hebben de ploegen bekeken die de afgelopen vijf, zes jaar gepromoveerd zijn, van de binnen- en de buitenkant. Wat hebben ze goed gedaan, wat zijn ze vergeten? Oftewel: wat zouden wij moeten doen?", zegt Pastoor in gesprek met de NOS. Hij denkt dat Sparta op het moment een goed uitgangspunt heeft. "De meeste spelers staan nog onder contract. Maar je weet dat er in zo'n jaar aan een aantal sterke spelers getrokken wordt. Daar zijn we op ingericht. Ik hoop dat we op 30 juni een selectie hebben waarmee we tot de winter uit de voeten kunnen."

Pastoor maakt duidelijk dat Sparta gaat promoveren om erin te blijven. "Daarom wilden we zo graag stabiel blijven en bij voor- en tegenspoed niet in de war raken. Dat verwachten we volgend jaar van iedereen. Niet alleen van de spelers en de staf, maar ook van sponsors, bestuurders en fans. We moeten niet in de war raken als we een paar keer verliezen, want dat gaat zeker gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen