Go Ahead ontvangt excuses van De Graafschap-fans

Ger
23 mei 2016, 11:26

Voorzitter Edwin Lugt van Go Ahead Eagles heeft excuses ontvangen van verschillende supporters van De Graafschap. Tijdens het duel tussen beide clubs werden zondag spelers van de ploeg uit Deventer op het veld belaagd door fans van de Superboeren.

Via sociale media betuigen verschillende fans van De Graafschap spijt. Voor de club uit de Achterhoek krijgen de ongeregeldheden mogelijk een staartje. De KNVB heeft laten weten dat de beelden van de ongeregeldheden naar de aanklager betaald voetbal worden doorgestuurd.

De wedstrijd in de nacompetitie eindigde in een 1-1 gelijkspel. Go Ahead is door het resultaat zeker van promotie naar de Eredivisie. De Graafschap moet rekening houden met degradatie.

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen