Go Ahead-voorzitter woedend: "Laten ze maar hekken plaatsen"

22 mei 2016, 23:06

De voorzitter van Go Ahead Eagles hoopt dat er hard wordt opgetreden tegen de fans van De Graafschap die zondag de spelers van Go Ahead te lijf gingen. Na afloop van het duel in Doetinchem (1-1) kwamen enkele gefrustreerde fans het veld op.

Een aantal aanhangers ging op de vuist met spelers van Go Ahead. "Ik hoop dat hier kei- en keihard tegen opgetreden wordt", vertelt voorzitter Edwin Lugt aan RTV Oost. "Ik heb hier geen woorden voor. Er is een gouden regel in het voetbal: je blijft van spelers en van coaches af."

"Dat gaat mis straks, zei ik nog. Dat doen onze mensen niet, reageerden ze." Onder anderen Randy Wolters, Kenny Teijsse en doelman Erik Cummins ontvingen klappen. "Laten ze hier maar weer hekken plaatsen. Vooraf hebben we het bestuur gewaarschuwd een linie stewards op het veld te zetten."

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen