Jurjus zag ruziezoekers veld betreden: "Van spelers blijf je af"

22 mei 2016, 22:04
Jurjus zag ruziezoekers veld betreden:

Hidde Jurjus zag zondag enkele supporters van De Graafschap volledig ontsporen na het duel met Go Ahead Eagles (1-1). Het gelijkspel betekende voor de Doetinchemmers degradatie naar de Jupiler League. Sommige mensen op de tribune konden dat niet verkroppen.

Een aantal supporters ging op de vuist met spelers van Go Ahead Eagles. Doelman Jurjus zag het allemaal gebeuren. "Samen met Ted van de Pavert en Robin Pröpper probeerde ik de supporters nog weg te leiden, maar dat was niet te doen. Echt erg, wat hier is gebeurd", vertelt de goalie aan De Gelderlander.

"Ik merkte meteen dat het fout zat. We werden door andere supporters bedankt. Omhelsd. Getroost. Maar ik zag ook meteen de ruziezoekers. Fans die helemaal over de rooie waren. Dat supporters elkaar opzoeken, dat zoeken ze zelf maar uit. Maar van spelers blijf je af."

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen