Van Gaal tevreden: "Zege meer dan verdiend"

7 mei 2016, 17:43

Louis van Gaal is een tevreden man. De Nederlandse manager zag zijn team Manchester United zaterdag, door een goal van Juan Mata in de 72ste minuut, met 0-1 winnen bij laagvlieger Norwich City en daardoor in de race blijven voor de vierde plaats en het ticket voor de voorronde van de Champions League.

"Ik heb tegen de jongens gezegd dat we moesten winnen, dat er verder geen excuses mochten zijn. We hebben gewonnen en dat was ook meer dan verdiend. We houden de concurrentie onder druk en dus ben ik een tevreden manager", reageerde Van Gaal na afloop voor de camera van de BBC.

"Zij (Norwich, red.) leverden strijd en zetten druk, waardoor het lastig was. In de tweede helft deden we het veel beter, aangezien we de bal in bezit hielden en meer dan één kans hebben gecreëerd", vervolgde Van Gaal. "Uitwedstrijden zijn lastig voor ons, maar we hebben het omgedraaid door hier te winnen."

Manchester United heeft nu één punt minder dan nummer vier Manchester City, dat zondag thuis speelt tegen nummer drie Arsenal. "Hopelijk zien we in dat duel een resultaat dat in ons voordeel is", aldus Van Gaal. Arsenal staat derde met een voorsprong van drie punten op Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen