Groningen neemt meteen afscheid van niet fitte Kroaat

1 juli 2016, 12:22
Foto: © ProShots

Er lag al een akkoord tussen FC Groningen en Udinese, waardoor Igor Bubnjic alleen nog maar hoefde te bewijzen dat hij fit genoeg was om de transfer naar de Eredivisie te maken. Dat is de 23-jarige Kroaat echter niet gelukt. De stagiair is één dag na zijn komst al naar huis gestuurd door de Groningse club.

"Uit medische testen is gebleken dat testspeler Igor Bubnjic niet fit genoeg is om dusdanig te trainen, dan wel wedstrijden te spelen, dat FC Groningen besloten heeft geen verder vervolg te geven aan de stage", zo klinkt het op de clubwebsite van de bekerwinnaar van vorig jaar. Bubnjic keert per direct terug naar zijn club Udinese. Dat is in overleg met de verdediger en zijn zaakwaarnemer besloten. De Kroaat was herstellende van kruisbandletsel.

Naast Bubnjic heeft Groningen ook Jos Hooiveld op proef. De 33-jarige verdediger staat onder contract bij het Zweedse AIK Solna, maar staat mogelijk voor een terugkeer in Nederland. De routinier verdedigde in het verleden de clubkleuren van veel clubs: sc Heerenveen, FC Zwolle, Kapfenberger SV, FC Inter Turku, Celtic, FC Kopenhagen, Southampton, Norwich City en Millwall .

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen