Hamsik blijft tot medio 2020 in dienst bij Napoli

Ger
6 augustus 2016, 19:54
Foto: © ProShots

De contractverleging van Marek Hamsik bij Napoli is officieel. De 29-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2020 vast bij de Italianen. De Slowaakse EK-ganger stond in de belangstelling van verschillende clubs, maar besloot zijn huidige werkgever trouw te blijven.

De nieuwe verbintenis van Hamsik is een opsteker voor de supporters van Napoli na het gevoelige vertrek van Gonzalo Higuaín. De Argentijnse topschutter vertrok eerder deze transferperiode naar rivaal Juventus, de titelverdediger in de Serie A.

Hamsik staat aan de vooravond van zijn tiende seizoen bij Napoli. De spelmaker kwam eerder uit voor Slovan Bratislava en Brescia. Met Napoli won hij tweemaal de Coppa Italia en één keer de nationale supercup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen