Vermaelen traint nog apart: "Zo snel mogelijk terugkeren"

13 oktober 2016, 20:07
Vermaelen traint nog apart:

AS Roma kan komende zaterdag in de streekderby bij Napoli waarschijnlijk nog niet beschikken over Thomas Vermaelen. De Belgische verdediger staat al sinds eind augustus aan de kant met een sporthernia en trainde donderdag nog steeds apart van zijn teamgenoten.

"Twee maanden geleden werd ik gepresenteerd bij AS Roma. Ook al heb ik nog niet zoveel op het veld gestaan als dat ik had gehoopt, ik ben ontzettend blij onderdeel te zijn van deze club. Ik werk hard aan mijn herstel en probeer zo snel mogelijk terug te zijn", aldus Vermaelen op Instagram.

AS Roma, de nummer drie van de Serie A, huurt Vermaelen dit seizoen van FC Barcelona.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen