El Ahmadi kan spelen tegen Utrecht, dat 'te laag staat'

25 november 2016, 16:02

Veel tijd heeft Feyenoord niet gehad om de wonden te likken na de 4-0 nederlaag tegen Manchester United in de Europa League. Het vizier ging bij de koploper al snel op de wedstrijd tegen FC Utrecht, waartegen het zondagmiddag speelt. Trainer Giovanni van Bronckhorst kan in ieder geval weer beschikken over Karim El Ahmadi, zo geeft hij aan.

Van Bronckhorst vindt dat zijn team donderdag terecht heeft verloren op Old Trafford. "Het was wel een verdiende nederlaag, maar ik heb genoeg positieve dingen gezien", zegt de trainer op de website van de Rotterdammers. De coach was blij met het gedrag van de fans, die in Manchester een prima indruk maakten. "Vooraf was er angst, maar de fans hebben zich fantastisch gedragen. José Mourinho gaf tijdens de wedstrijd nog een compliment over hoe fantastisch ons publiek was. Daar zijn we blij mee, al hebben we ze niet kunnen terugbetalen met een resultaat."

Karim El Ahmadi ontbrak donderdag, maar kan zondag tegen Utrecht wel spelen. "De groep staat er ogenschijnlijk goed op", zegt de trainer. "Op dit moment zie ik geen problemen met onze groep. De verwachting is dat Karim El Ahmadi zondag kan spelen", aldus de oefenmeester, die op zijn hoede is voor Utrecht. Die ploeg staat momenteel zevende. "Utrecht is een wisselvallige ploeg, maar wel een team met veel kwaliteit. Ik denk ook dat ze te laag staan gezien hun kwaliteiten. Het is een team dat goed in elkaar zit en waar we in het verleden mooie wedstrijd tegen hebben gespeeld. Na dit verlies willen we graag winnen en de koppositie behouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen