Spierscheuring voor Torres, Terry weken uitgeschakeld

25 november 2016, 19:36
Spierscheuring voor Torres, Terry weken uitgeschakeld

Atlético Madrid moet het een tijdje stellen zonder Fernando Torres. De spits heeft een spiertje bij zijn heup gescheurd, zo bleek uit nader onderzoek in het ziekenhuis. Hoe lang de Spanjaard precies moet toekijken, is nog niet bekend.

De competitiewedstrijd van Atlético zondag tegen Osasuna komt in ieder geval nog te vroeg voor Torres, die tijdens het Champions League-duel met PSV negentig minuten lang op de bank zat. De spits speelde dit seizoen tien wedstrijden in de Primera División waarin hij tweemaal trefzeker was.

Terry

Ook Chelsea-aanvoerder John Terry raakte deze week geblesseerd tijdens de training. Hij staat ongeveer twee tot drie weken buitenspel met een spierblessure, zo meldt trainer Antonio Conte vrijdag tijdens de persconferentie. "Dit is balen voor hem omdat hij net weer helemaal hersteld was van een andere blessure. Nu moet hij opnieuw beginnen met revalideren."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen